Výsledky naší práce v minulém roce

Rok 2022 je za námi a my jsme pro vás připravili (foto)souhrn některých zajímavých zrealizovaných staveb. Podívejte se a načerpejte inspiraci pro stavbu Vašeho rodinného domu s námi.

Fotografie jednotlivých rodinných domů naleznete níže pod textem.

 

Realizace typových rodinných domů - projekty z našeho katalogu

Rodinný dům Pája

Jezdíte rádi na hory? Ať v zimě či v létě je mezi lidmi oblíbený resort Dolní Morava. Po cestě k němu v Králíkách jsme si letos udělali zastávku i my. Zastávka nám trvala 3 a půl měsíce a za tu dobu jsme postavili kompletní hrubou stavbu (základy ve svahu, zdivo IZOLOX, komín, střecha nad domem i garáží) rodinného domu Pája.

 

Rodinný dům Tamara

Přesuňme se společně na venkov, kde v klidné obci kousek od Čáslavi zvolili investoři vkusný dům Tamara, který si dispozičně upravili podle svých požadavků.

 

Rodinný dům Gita

Přízemní rodinný dům jsme spolu s investory hezky barevně vyladili - hnědá tašková krytina doplněná o tmavě hnědé oplechování a následně okny ve stejném odstínu vypadá již nyní velmi dobře. Zdrojem vody pro tento dům je vrtaná studna, pro odpady jsme vyprojektovali čistírnu.

 

Rodinný dům Roman

Ani v zimě jsme nezaháleli a společně s prvním sněhem dokončili RD Roman, který musel být kvůli požadavkům Státní památkové péče hodně upraven - krytá terasa byla odebrána a na domě přibyly 3 štíty. Střecha je tak sedlová se sklonem 30 stupňů.

 

Realizace atypických rodinných domů - projekty na míru zákazníka

Rodinný dům Kraskov

Investoři s Kraskova přišli s velmi zajímavou myšlenkou rodinného domu - jeho fasádu budou zdobit sgrafita. I to je se zdivem IZOLOX možné! K tomu 7 střešních oken je dnes také spíše výjimečný počin. Střecha cihlové barvy dodává domu eleganci.

Rodinný dům Skalice

Dům umístěný na kopci a výhledem do okolí se podařilo hezky využít ve Skalici, kde byla zhotovena velká zastřešená terasa.

Výsledky naší práce v minulém roce

Fotogalerie

Vybíráte projekt? Plánujete stavbu domu? Poradíme Vám!

Jan Černý

Jan Černý

specialista na výběr a výstavbu domů

+420 603 778 656
jcerny@futur.cz

FUTUR s.r.o.
stavební společnost

Korespondenční adresa
(návštěvy zájemců o stavbu)

Pardubická 39
537 01 Chrudim

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: