Základy pro dřevostavby stavíme i v novém roce

Máte vyprojektovanou dřevostavbu rodinného domu? Hledáte spolehlivého dodavatele spodní stavby? Napište nám! Naše společnost realizuje základové desky pro dřevostavby již mnoho let, máme zkušenosti s mnoha typy dřevostaveb, realizacemi na rovině i ve svahu.

V současné době se setkáváme s mnoha různými druhy stavebních materiálů, z nichž se dají stavět rodinné domy. Jednou z oblíbených variant je výstavba domu "na klíč", kdy investor smlouvou o dílo najímá jednu stavební firmu, která zajistí kompletní výstavbu rodinného domu, tj. nejen hrubou stavbu (základy, zdivo, střechu), ale také následné dokončovací práce - omítky, podlahy, okna, dveře, sanitu, obklady, sádrokartony, elektřinu, vodu, kanalizaci, vytápění, nenosné příčky i fasádu. Tento typ realizací je nejčastější u dřevostaveb.

Společnosti realizující dřevostavby se specializují na dodávku takzvané "vrchní stavby". Pod tímto pojmem si můžeme představit vše, co je zhotoveno na základové desce. Podle toho mají firmy vyškolené pracovníky a potřebné vybavení (nářadí, lešení apod.).

Zajistíme kompletní dodávku spodní stavby

Zemní a výkopové práce jsou však samostatnou kapitolou, a proto je často odpovědností investora zajistit dodávku takzvané "spodní stavby" svépomocí, aby firma provádějící montáž dřevostavby měla základovou desku připravenou. Ne každý je odborníkem na stavební práce, aby rozuměl výkresům, ne každý má čas, aby trávil denně mnoho hodin na stavbě. Je tedy lepší, rychlejší a jednodušší přenechat zhotovení základů specializované firmě, zvlášť jedná-li se o základy ve svahu či jinak složitém terénu, nebo technicky složitejší stavbu (podsklepení, protiradonová fólie, požadavky na rovinnost a přesnost).

Naše společnost staví již více než 28 let hrubé stavby rodinných domů včetně základových desek po celé České republice. I v uplnynulém roce 2022 jsme realizovali několik základových desek pro dřevostavby, s nimiž byly investoři i dodavatelé vrchní stavby spokojeni a neřešili jsme jedinou reklamaci.

Máte vyprojektovanou dřevostavbu rodinného domu? Hledáte spolehlivého dodavatele spodní stavby? Napište nám e-mail nebo volejte +420 603 778 656.

Těšíme se na spolupráci

Za kolektiv firmy FUTUR s.r.o.

Jan Černý

Základy pro dřevostavby stavíme i v novém roce

Fotogalerie

Vybíráte projekt? Plánujete stavbu domu? Poradíme Vám!

Jan Černý

Jan Černý

specialista na výběr a výstavbu domů

+420 603 778 656
jcerny@futur.cz

FUTUR s.r.o.
stavební společnost

Korespondenční adresa
(návštěvy zájemců o stavbu)

Pardubická 39
537 01 Chrudim

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: